Új jelszó kérése
Jelöljön minket facebookon!
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Carrera 143 go plus

Carrera 143 go plus
  • Carrera 143 go plus
  • Carrera 143 go plus
  • Carrera 143 go plus
  • Carrera 143 go plus

Termék ára
37 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
8645
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A DTM versenyzés sohasem volt még olyan izgalmas, mint az új Carrera GO! Plus pályákkal. A szettben 2db DTM versenyautó található 1/43-as méretarányban, melyek egy izgalmas kiegészítőkkel tarkított pályán küzdhetnek egymás ellen a Ti irányításotok alatt. A GO! Plus vezérlőegység és boxutca okos-készülékkel összekötve számtalan szórakoztató funkciót biztosít a versenyek alatt. A szellemautó funkciónak hála, a GO! Plus pályarendszereken akár egy játékos is versenyezhet a pálya által irányított autó ellen!

A Carrera GO! Plus pályák az otthoni szlot-versenyzés új dimenzióit nyitják meg! A Carrera legújabb fejlesztése most még izgalmasabbá és minden eddiginél szórakoztatóbbá teszi a versenyeket.
A GO! Plus pályák egy teljesen új vezérlőmodullal és egy boxutca modullal vannak ellátva, melyek számtalan izgalmas funkciót tartogatnak kicsiknek és nagyoknak!
A vezérlőmodulon kiválaszthatjuk a versenyzés típusát, így 20 vagy 30 körös versenyeket, üldözéses játékokat, gyakorló módot vagy akár szellemautó funkciót is beállíthatunk.

1./ Versenyek:
20 vagy 30 körön át mérhetjük össze tudásunkat az ellenféllel, hogy a végén valamelyikünk megszerezze a győzelmet. A vezérlőegység számolja a köröket és jelzi a verseny végét.

2./ Üldözéses játék:
Az üldözött versenyzőnek mindig az üldöző autó előtt kell lennie, mert ha az utóbbi előbb átlépi a célvonalat, akkor a hajszának vége.

3./ Gyakorló mód:
Szabad verseny, hogy vezetéstechnikánkat és reflexeinket még inkább fejlesszük.

4./ Szellemautó funkció:
Ez az egyik legfontosabb újítás, hiszen ennek köszönhetően a játék végre egyedül is pont olyan élvezetes, mint párban. Egy körön keresztül irányítanunk kell a kocsit, melyet a pálya rögzít magában és ezután pont úgy fogja vezérelni az adott autót, ahogyan azt mi is tettük. Lényegében ezután a másik kocsival magunkkal versenyezhetünk.

5./ Boxutca:
Egy önálló elem, melyet a Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatunk bármilyen okos-készülékkel. Az ingyenesen letölthető Carrera applikáció még szórakoztatóbbá teszi a játékot, hiszen versenyzés közben időről-időre bizonyos feladatokat kell megoldanunk, például kereket kell cserélnünk vagy tankolnunk kell, melyeket az okos-készülékek felületén tehetünk meg. Fontos, hogy a megfelelő helyen álljunk meg, pont a boxutcában, különben büntető kört kell mennünk.

6./ Hangeffektek:
A vezérlőpanel számtalan érdekes és szórakoztató hangeffektet tartalmaz, melyek még élethűbbé teszik a versenyeket. A vezérlőpanelre akár hangszórókat is csatlakoztathatunk, hogy még jobban betöltse a szobát az autók morajlása.

Jellemzők:
Versenypálya méretarány: 1:43
Autók méretaránya: 1:43

Szettben található autók:
- 1db Audi A5 DTM "M.Molina, No.20"
- 1db AMG Mercedes C-Coupe DTM "D.Juncadella, No.12"

Pálya mérete: 215x128cm
Pálya hossza: 6,8m

- GO! Plus Vezérlő egység
- GO! Plus Boxutca
- 2 sebesség szabályzó
- Kereszteződés
- Hurok
- Döntött fal
- S-kanyar
- Egyéb kiegészítők

A szettben található Boxutca működéséhez okos-eszköz szükséges, melyet a készlet nem tartalmaz. A Carrera applikáció ingyenesen letölthető a pályához.

 

Személyes átvétel Budapest XIII. kerület Tátra utca 29/a ban lévő átadóhelyen lehetséges.

Postaköltség /utánvétel/ 1880ft

Előreutalás esetén: 1550ft

Posta pontra /utánvét/: 1750ft

Posta pontra /előreutalás esetén/: 1450ft

Foxpost automatába /előreutalás esetén/ 990ft

email:disztargyajandek@gmail.com

tel:06 70 5643695

A termék tulajdonságai

Webáruház készítés