Új jelszó kérése
Jelöljön minket facebookon!
Termékajánló
Szavazás

Autópályák


Carrera go plus 2017
Versenypálya „Night Chase” 143
Carrera go

1 Player módok
Pálya hossza: 10,4 méter
A Carrera GO! Plus pályák az otthoni szlot-versenyzés új dimenzióit nyitják meg! A Carrera legújabb fejlesztése most még izgalmasabbá és minden eddiginél szórakoztatóbbá teszi a versenyeket.
A GO! Plus pályák egy teljesen új vezérlőmodullal és egy boxutca modullal vannak ellátva, melyek számtalan izgalmas funkciót tartogatnak kicsiknek és nagyoknak!
A vezérlőmodulon kiválaszthatjuk a ... 
38 700 Ft
Carrera EVO autópálya
Mérete: 217×139 cm
Hossza: 5,3 méter
Pálya méretaránya: 1:24
Autók méretaránya: 1:32
Bővíthető 4, 6 vagy 8 sávosra
Könnyen összeszerelhető
Részletesen kidolgozott autók
Alkalmas: 8 éves kortól 
42 800 Ft
Carrera 143 go plus
A DTM versenyzés sohasem volt még olyan izgalmas, mint az új Carrera GO! Plus pályákkal. A szettben 2db DTM versenyautó található 1/43-as méretarányban, melyek egy izgalmas kiegészítőkkel tarkított pályán küzdhetnek egymás ellen a Ti irányításotok alatt. A GO! Plus vezérlőegység és boxutca okos-készülékkel összekötve számtalan szórakoztató funkciót biztosít a versenyek alatt. A szellemautó funkciónak hála, a GO! Plus pályarendszereken akár egy játékos is versenyezhet a pálya által irányított ... 
37 600 Ft
Carrera 143 Mario autópálya

pálya hossza 5 méter

143 go méret

 
31 000 Ft
Carrera 143 digitál autópálya
A CARRERA spanyol jelentése verseny és egy dolgot garantálhatunk, amint kicsomagolják a dobozt a Carrera logóval, a versenykedv a legnagyobb fordulatokra fokozódik és mindegy milyen pályán és milyen autóval fog éppen versenyezni. Ezt az érzést éli át több ezer rajongó 1963 óta, amikoris a Carrera márka megmutatta az első versenypályát. Az ezt követő majdnem negyven év alatt a Carrera felküzdötte magát a csúcsra az autópályák, az autók és a tartozékok területén. Ma a legmagasabb minőségben kín... 
55 300 Ft
Carrera EVO autópálya + távirányítós rendőrautó
CARRERA EVO Unlimited Racing Autópálya+ távirányítós rendőrautó
A Carrera EVO Unlimited Racing Autópálya minden gyermek számára hatalmas élményt nyújt. Gondosan kidolgozott 1:32 méretarányú autókkal száguldozhatnak a kicsik a Carrera autópályán. A pálya bővíthető 4, 6 illetve 8 sávosra is. A csomag 2 db kisautót tartalmaz, melyek egy Ferrari 458 Italia GT2 AT Racing GT3 és egy Lamborghini Huracán. Az Ön gyermeke is imádni fogja!
Mérete: 217×139 cm
Hossza: 5,3 ... 
49 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés